Make your own free website on Tripod.com

<<<


 

SKIRANJE

Ljubljančane premagali skiraši iz okoliških krajev

Tokratna šesta Mobitelova spretno-hitrostna preizkušnja v skiranju za veliko nagrado Siemens C35i se je odvijala v naši prestolnici ob čudovitem vremenu in vzdušju. Zbrali smo se na ploščadi Ajdovščina pred Mobitelovim centrom in ob živahni glasbi ob 10. uri začeli s pobiranjem prijav.

Proga je bila tokrat malce nenavadna, saj so tekmovalci poleg že znane skakalnice svoje znanje preizkusili tudi v vožnji med drevesi, ki sicer krasijo veliko ploščad. Tekmovalci v starosti od 4 - 36 let so se tudi tokrat odlično znašli, zanimivo pa je, da se med prve tri najboljše ni uvrstil noben Ljubljančan. Na prvo mesto sta se z enakim časom uvrstila Miha Kos iz Šmartnega in Andraž Lozinšek iz Cerkelj, zato sta se morala pomeriti še v lovljenju ravnotežja. Zmagal je Miha in domov odšel s prvo nagrado - mobilnim telefonom Siemens C35i. Drugi je bil tako Andraž, ki je prejel Mobi kartico v vrednosti 10.000 SIT, tretji pa Rudi Gale iz Logatca, ki je prejel Mobi kartico v vrednosti 5.000 SIT. Seveda tudi tokrat nihče od udeležencev tekmovanja ni odšel domov praznih rok, saj so vsi dobili majice družbe Mobitel.


Dvoboj

Prvi trije so se uvrstili tudi v finalno tekmovanje, ki bo konec junija v Ljubljani. Pomerili se bodo prvi trije uvrščeni iz vseh krajev, kjer potekajo Mobitelova tekmovanja v skiranju za veliko nagrado Siemens C35i.

 

<<< • Občinsko tekmovanje • Skiraj in se ne sekiraj

FORUM